Zo lief,

zo klein,

zo mooi...

Akkelien reitsma
fotografie

DE EERSTE MOMENTEN VAN JULLIE KLEINTJE

Newbornshoot

Met een Newbornshoot leg je de eerste kostbare momenten van jullie pasgeboren baby vast, meestal terwijl hij of zij slaapt.


Bij een Newbornshoot nemen we ruim de tijd, want het is belangrijk dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond en gevoed kan worden. Het is het beste om de Newbornshoot te plannen binnen de eerste drie weken na de geboorte, wanneer baby's nog diep slapen.

DE BABY BEPAALT

Wat kan ik verwachten?

Een newbornshoot wordt zorgvuldig gepland. We beginnen om 9.30 uur 's ochtends. Voordat we aan de sessie beginnen, is er gelegenheid voor koffie/thee en spreken we de details door. Ook is er ruimte voor het voeden en verschonen van de baby.


We starten rond 10.00 uur met de sessie in een lekker verwarmde studio. Er staat van alles klaar, zoals mooie setjes, wraps en backdrops. We leggen de baby in diverse poses op een posingbag of in een zogenaamde prop (mand). We sluiten de fotosessie af met foto's van de ouder(s) samen met de pasgeborene.


Tijdens de hele fotosessie staat altijd de veiligheid, rust, warmte, hygiëne en het welzijn van jullie kleintje voorop. De baby bepaalt :)


NEWBORNSHOOT

Kosten

De kosten voor de Newbornshoot bedragen 175 euro en omvatten 10 digitale fotobestanden. Deze 10 HD digitale foto's kun je persoonlijk selecteren uit een beveiligde online galerij met minimaal 20 professioneel bewerkte afbeeldingen. De geselecteerde foto's worden geleverd in zowel kleur als zwart-wit, en ze zijn vrij van enig logo of watermerk.